Onnenpyörä ja CV-kuvaus vauhdittivat RekryExpossa


Töissä täällä – kampanja oli keskiviikkona 21.11. RekryExpossa Turun messukeskuksessa yhdessä Turun seudun työvoimahautomoiden ja Digiporeen kanssa. Messuilla oli yli 2000 kävijää ja energinen sekä iloinen tunnelma. Meidän pisteen onnenpyörä ja CV-kuvaus olivat suosittuja, välillä jopa jonoksi asti.

Kaiken kaikkiaan messutapahtuma oli antoisa ja saimme kertoa kampanjasta ja palveluista monille kävijöille. Töissä täällä sai erityisesti näkyvyyttä siitä, kun suuri joukkomme edusti Töissä täällä – paidat päällä messualueella. Onnenpyörä ja CV-kuvaus olivat tietysti pisteemme vetonaulat, joiden avulla useat kävijät pysähtyivät pisteellemme.

Fiiliskuvat puhukoot puolestaan. Me tykätään messuista! Jos sinäkin, niin vielä ehdit tulla moikkaamaan meitä ensi viikon torstaina 29.11. klo 13–16 Vakke Works – tapahtumaan Varissuon liikekeskukseen. Sielläkin on onnenpyörä ja lisäksi pingviini jakaa yllärilipukkeita!

#Töissätäälläkampanja #Sisältöratkaisee #Turunseuduntyövoimahautomot #Digipore #Tapahtumat