Vain sisältö ratkaisee – myös blogissa


Tervetuloa Töissä täällä -kampanjan blogiin. Blogissa kerrotaan aitoja kokemuksia työllistymisestä ja työllistämisestä, kuullaan ammattilaisten näkemyksiä monikulttuurisuudesta työpaikalla ja esitellään tapahtumia, joihin kampanja on osallistunut.

Haluamme antaa kirjoituksilla ilmaisia neuvoja palkkaamiseen sekä nostaa esille monikulttuurisuuden tuomia mahdollisuuksia sekä työnhakijan että työnantajan näkökulmasta. Blogitekstien lisäksi sivustomme tarjoaa paljon lisätietoa palkkaamisen tueksi. Tutustu mm. rekrytointikokeiluun ja muihin työllistämisen apukeinoihin. Miten lahjakkuus, ammattitaito, motivaatio ja kielitaito näkyvät työnhaussa ja rekrytoinnissa? Miten Vaadin Oy kotouttaa ulkomailta saapuvat osaajat osaksi tasavertaista tiimiä? Mm. näitä aiheita tulemme käsittelemään kirjoituksissa. Seuraa blogiamme ja ota vinkit talteen! Anna sinäkin sisällön ratkaista!

#vainsisältöratkaisee

#Töissätäälläkampanja