Search
  • Töissä Täällä

Pöhinää Vakkella


Vakke Works työ- ja koulutustapahtuma järjestettiin viime torstaina 29.11.2018 Varissuon liikekeskuksessa. Tapahtumassa oli mukana yli 30 eri esittelijää, esimerkiksi yrityksistä, koulutussektoreilta, lähialueen yhdistyksistä, hankkeista ja muilta julkishallinnon tahoilta. Eli tarjolla oli erittäin monipuolinen kattaus uusiin työmahdollisuuksiin, koulutusideoihin ja muihin vinkkeihin.

Tapahtuman kävijämäärä ylitti odotukset iloisesti ja tapahtumassa oli energinen ja hyvä tunnelma. Kävijöitä oli tapahtumassa yli 300 ja menoa ja meininkiä oli tasaisesti esittelypisteillä koko tapahtuman (klo 13–16) ajan.

Vakke Worksissa ilahdutti pingviini, joka jakoi kahvi- ja limsalipukkeita kävijöille. Useat halusivat tietysti yhteiskuvaan pingviinin kanssa. Töissä täällä – pisteen onnenpyörässä vasta kuhina kävikin ja sitä pyöriteltiin jopa enemmän kuin RekryExpossa.

Meillä järjestäjillä oli hyvä ja iloinen fiilis, tapahtuma sujui mutkattomasti ja onnistuneesti.

Kiitos kaikille mukana olleille ja kävijöille!

#Töissätäälläkampanja #Sisältöratkaisee #Turunseuduntyövoimahautomot #Tapahtumat

39 views

kysy lisää meiltä:

VARSINAIS-SUOMEN YRITTÄJÄT

Hanna Tarvainen
040 7511 166
hanna.tarvainen@yrittajat.fi

Osaamispiste
Tempo-hanke

  © Töissä täällä -kampanja 2020