UUTISET

Uusimmat
Please reload

Kahdessa videossa kerrotaan eritaustaisten opiskelijoiden unelmista ja työharjoittelusta Suomessa. Videot ovat osa hanketta, jossa mietitään uusia tapoja toteuttaa maahanmuuttajien kielikoulutusta.

- Työ on hyvä, ei se, että istuu kotona, sanoo Amartey Amarh Mershark.

Videossa seurataan hänen kolmen viikon työharjoitteluaan turkulaisessa ravintolassa. Harjoittelu kuuluu pakollisena maahanmuuttajien perusopetuksen...

Töissä Täällä järjestää yhdessä Kesäduunaa-kampanjan kanssa yhteisen Kesätöitä täältä-matchmaking

-tilaisuuden RekryExpossa 10.4.2019.

Matchmaking-tilaisuudessa yritykset ja nuoret kohtaavat speed dating -tyylisessä rekrytapahtumassa toisensa! Työnantajat haastattelevat työnhakijoita noin kolmen minuutin pikatreffeillä.

Tilaisuus järjestetään päivän aikana kahdesti: klo 11-12 ja klo 14-15.

Ilmoittautua tulee viimei...

Maahanmuuttajien Osaamispiste on aloittanut toimintansa Työpisteen tiloissa.

Osaamispiste on osa Maahanmuuttajien osaamiskeskus -perustamishankkeen toimintaa, jonka tavoitteena on käynnistää turkulaisille maahanmuuttajille suunnattu palvelu, joka jatkuu Työpisteessä myös hankkeen jälkeen.

Osaamispiste palvelee asiakkaita joka arkipäivä ilman ajanvarausta klo 8.30 - 16.00 Työpisteessä osoitteessa Käsityöläiskatu 1...

Oletko pohtinut uutta suuntaa opiskelujen suhteen? Nyt on yhteishaku käynnissä, joten ei muuta kuin opiskelupaikkaa hakemaan.

Kevään 2019 yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen on jo käynnissä ja hakuaikaa on vielä 12.3. klo 15.00 saakka.

Korkeakoulujen kevään 2019 yhteishaku alkaa 20.3, jolloin voi hakea ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen koulutuksiin. Hakuaika on 20.3.−3.4. 2019.

Jos siis...

Hyvää alkanutta vuotta kaikille. Meillä kampanjaporukka on jälleen täydessä työn touhussa ja keväälle on suunnitteilla uusia tapahtumia. Luvassa on jälleen koulutukseen ja työnhakuun painottunut tapahtuma, sekä huikea päätösseminaari. Seminaari on useamman kampanjaan kuuluvan hankkeen päätösseminaari.

Kampanja ei kuitenkaan tähän lopu ja olemme mukana myös muissa tapahtumissa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

​​​​...

19.12.2018

 Vuosi 2018 on ollut onnistunut, monessakin mielessä. Varsinais-Suomen Yrittäjien edustaja Hanna Tarvainen kertoo, että kulunut vuosi on ollut erittäin monipuolinen, ja samalla kampanjaa syventävä vuosi. Yhteistyö eri toimijoiden välillä on tiivistynyt ja mukaan on saatu useita uusia toimijoita. Myös Turun kaupungilla työskentelevä Marco Mikkola on samoilla linjoilla. “Erityisesti tapahtumien kautta on saatu hy...

14.12.2018

Jukka Itkonen toimii kauppiaana K-Citymarket Länsikeskuksessa ja hänellä on vankka kokemus jo viidestä K-ryhmän kaupasta eri puolella Suomea. Tällä hetkellä työntekijöitä on vakituiset ja kausityöntekijät mukaan lukien noin 80.

Itkonen kertoo työntekijöidensä tärkeimmiksi peruspiirteiksi palveluasenteen, ystävällisyyden ja hyvät hermot. Sosiaalisuus ja kommunikointitaidot sekä asiakkaiden, että työkavereiden kan...

Vakke Works työ- ja koulutustapahtuma järjestettiin viime torstaina 29.11.2018 Varissuon liikekeskuksessa. Tapahtumassa oli mukana yli 30 eri esittelijää, esimerkiksi yrityksistä, koulutussektoreilta, lähialueen yhdistyksistä, hankkeista ja muilta julkishallinnon tahoilta. Eli tarjolla oli erittäin monipuolinen kattaus uusiin työmahdollisuuksiin, koulutusideoihin ja muihin vinkkeihin.

Tapahtuman kävijämäärä ylit...

Töissä täällä – kampanja oli keskiviikkona 21.11. RekryExpossa Turun messukeskuksessa yhdessä Turun seudun työvoimahautomoiden ja Digiporeen kanssa. Messuilla oli yli 2000 kävijää ja energinen sekä iloinen tunnelma. Meidän pisteen onnenpyörä ja CV-kuvaus olivat suosittuja, välillä jopa jonoksi asti.

Kaiken kaikkiaan messutapahtuma oli antoisa ja saimme kertoa kampanjasta ja palveluista monille kävijöille. Töissä...

Motivaatio on toimintamme voima. Se ohjaa meitä valinnoissamme ja auttaa meitä jaksamaan. Miten motivaatio näkyy työelämässä ja mistä motivoituneen henkilön tunnistaa?

Suomessa kahdeksan kuukautta asunut Siyaad Ali kertoo, että motivaation tulee näkyä työnhaussa ammatista huolimatta. Toisaalta hän huomauttaa, että pitää olla motivaatiota hakemaansa työhön, sillä jos motivaatiota ei ole ja työnhaku tapahtuu esime...

Please reload

kysy lisää meiltä:

VARSINAIS-SUOMEN YRITTÄJÄT

Hanna Tarvainen
040 7511 166
hanna.tarvainen@yrittajat.fi

Osaamispiste
Tempo-hanke

  © Töissä täällä -kampanja 2020